Om os - kort fortalt

Bustransport og turistkørsel i over 50 år

De Grønne Busser har kørt bustransport og turistkørsel på både danske og udenlandske veje i over 50 år. Vi har kørt og kører stadig fast for virksomheder, sportsklubber og foreninger. Vi støtter sporten på Lolland-Falster og kører bl.a. for Nykøbing FC og NFH's ligapiger. Desuden kører vi for Pensionisthøjskolen på Marielyst, som har været kunde hos De Grønne Busser siden busselskabets opstart i starten af 1970’erne.

Vi har altid sat en ære i at leverer den mest optimale person- og turisttransport. Både før, under og efter bustransporten. Det er derfor vi hele tiden søger for at vores busser er serviceret og opgraderet, både når vi taler miljø, sikkerhed og komfort. Det skal altid være en positiv oplevelse at kører med De Grønne Busser. Uanset om der er tale om almindelig buskørsel, en busrejse, en miniferie, weekendtur eller en af de forskellige endagsture vi tilbyder. Kort sagt: Vi samler kun på tilfredse kunder.

De Grønne Busser er medlem af Dansk Person Transport, Dansk Erhverv og rejsegarantifonden. Vi lever til fulde op til de krav, der årligt bliver skærpede. Desuden sætter vi en ære i at holde hjulende i gang på Lolland-Falster og er medlem af Business LF.

Vores historie:

1966:
Startede taxavognmand Erland Rasmussen De Grønne Busser med at kører rute mellem Stubbekøbing og Nykøbing, da banen blev nedlagt. Han fik sin første turistbus i 1970. Startede med at kører for Pensionisthøjskolen på Marielyst i 1971.
1974:
Mogens Knudsen køber turistbusselskabet og overtager samtidig al kørsel for Pensionisthøjskolen. Dvs. en turistbus og en kunde. Han driver forretningen indtil 1996.
1996:
Sønnen Rene Knudsen køber selskabet De Grønne Busser.
2002:
Omdannes selskabet til et ApS og med chauffør Lars Hansen som partner.
2004: 
Overtager De Blå Busser i Nr. Alslev.
2008:
Overtager Nysted Turistfart
2009:
Overtager GT-Rejser
2011:
GT Rejser ændre navn til SLANKE-KURREJSER.

Find vej til os.

  • De Grønne Busser ApS